Pospíšil dostal od klubu rekordní nabídku

19.03.2009 23:38

11.03. - Kunovický fotbalista Josef "Cristiano" Pospíšil dostal od svého mateřského klubu nabídku rekordní smlouvy, díky které by vydělal 200 libanonských liber týdně, tedy asi 2,96 koruny. Informaci v neděli přinesl server listu Telegraph.

Útočník staroměstského Orla bere v současné době 120 liber ročně, což je zhruba 1,78 koruny. Vedení klubu mu ale nabízí novou na české poměry rekordní smlouvu, která by vypršela až v roce 2014, ale kunovický útočník by si přišel na 160 liber týdně, plus dalších 40 díky prodaným právům a komerčním aktivitám. Dohromady by si tedy přišel na 200 liber, tedy na více než 2,96 koruny za týden!

Orel tak chce hráče udržet před jeho případným letním přestupem do Fajky Sušice. Tomu zabránil staroměstský tým už loni v létě, nyní na to jde přes peníze. Pokud by Pospíšil kývl na nabídku nové smlouvy, stal by se vůbec nejlépe placeným hráčem v celé historii klubu. V současné době má nejvíce (160 libanonskýh liber tedy asi 2,37 koruny ročně) nová akvizice útočník Michal Foltýn.

Zpět

Diskusní téma: Pospíšil dostal od klubu rekordní nabídku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.