Slavík své bratry opět nezklamal!

16.01.2001 00:20

Petr Slavík ani při letošní schůzi vedení nezklamal a vyjednal pro klub skutečně exkluzivní podmínky! Rok se s rokem sešel a tak nás opět čekala každoroční povinnost přiblížit co nejdůstojněji úspěchy či případné neúspěchy našeho týmu za uplynulý rok nejvyššímu vedení.

Petr Slavík jako vždy nic nepodcenil.
Důkladné příprave na zhodnocení celé sezóny věnoval celé 4 vteřiny.

Náš velezkušený tiskový mluvčí se tohoto úkolu jako vždy zhostil s pílí a svědomitostí sobě vlastní. Hráčské zastoupení si tentokrát ohlídal bezesporu dokonale. Hůře už nejspíše hráčská účast dopadne jen za rok, kdy se před vedení postaví Petr úplně sám. Ano přesné tak dokonale se hráči postavili tomuto úkolu účasti na výroční schůzi a dorazili v neskromném počtu Slavík +1. Již při příchodu do sálu bylo jasné, že o co Petr podcenil přemlouvání "svých oveček" k účasti, o to více se doma soustředil na rétorická cvičení a shromaždování potřebných podkladů. Dokládá to hned první Petrova pronesená věta "Kurva nechal jsem si doma poznámky. Nic Konva, před náma jsou volejbalisti a kroužek pilátes, to vymyslíme!".

A jak si ujednali, tak i učinili. Slivovici popili, koláčky pojedli, na přípravu nasrali. Petr Slavík pak s grácií sobě vlastní z hluboké mysli své vypotil tři překotné věty shrnující snažení celého týmu za uplynulý rok. Více z Petrovi osobité přípravy viz. přiložená fotodokumentace. Závěrem pak Petr svůj 40 vteřinový proslov zhodnotil jak jinak než pozitivně: " No nebylo to špatné takhle z fleku viď? No jo no na těch 6 dalších turnajů sem pak už zapomněl no. Ten první turnaj mě tak rozohnil, že už mi vlastně pak nepřišlo na mysl nic dalšího co by stálo za zmínku. Neva, vyzdvihnu je o to víc příští rok. A že byl Kaláč nejlepším hráčem ligy? Tady se zmiňují jen podstatné události. Tohle je podstatné asi tak, jako že příští zimu bude zase sněžit. Takže sem vlastně odvedl dobrou práci", zakončil letošní schůzi Petr Slavík.

pozn. autor: Petře, díky!!!

Fotodokumentace:

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.