ŠOK! Špionáž Štěpnického Štírka Štěpána!

08.07.2009 23:52

Mladík, který je označován za jednoho z největších talentů štěpničké kopané za posledních 223 let není ve skutečnosti takový „andílek“ za jakého jej vedení klubu na veřejnosti prezentuje.

Co k tomu vedení klubu vede? Je snad záměrem utajit některé skutečnosti, které mohou mít negativní vliv na cenu tohoto hráče na trhu? Je to velmi pravděpodobné. Váverka v současné době sice není na transfer listu 1. FCŠ, ale vedení klubu se netají s tím, že kdyby přišla konkrétní zajímavá nabídka, je připraveno o budoucnosti hráče jednat. Na toto téma byl současný předseda klubu Ing. Pavel Horák skoupý na slovo. Jediné vyjádření je následující: „Hráč je mladý, do kolektivu zapadl a je pro tým posilou. Klub si jej v cení minimálně na … a víc už Vám neřeknu.“

Jak je to však doopravdy s kariérou nadějného štěpnického forvarda? Rozhodli jsme se vydat několik dní po jeho stopách a závěr je doslova otřesný. Štěpán Váverka se již ve stádiu týmového benjamínka podobá nejslavnějším fotbalovým flamendrům a to nejen na hřišti.

Alkohol, cigarety a desítky sličných mladých žen. Ano! Takový je jeho denní chleba. Svůj bohémský život si užívá doslova plnými doušky! A to ještě neopomeňme připomenout,že valnou část svého času tráví Váverka na studijích mimo jakýkoliv dozor týmového vedení. Ano! Jistě si to dokážete představit! Sodoma gomora je v tomto případě slabé přirovnání toho co nespoutaný štěpnický živel předvádí.

Oznámení celé šokující kauzy mělo ale u vedení klubu velice chladnou odezvu. Je to pochopitelné. Pro klub je Váverka zajímavým prodejním artiklem a tak nemá nejmenší zájem na medializování celé věci.

Jak prohlásil současný místopředseda klubu a v týmu 1. FC Štěpnice uznávaný odborník na správnou životosprávu. Zároveň i zarytý odpůrce alkoholu a odvěký abstinent Pavel Fiala: „Je to celé jedna velká blamáž. Štěpán je jako můj syn. Všechno je to nesmysl. Kdyby pil alkohol, nebo kouřil, musel bych o tom něco vědět. Já tady za svoji osobu můžu prohlásit, že krom minulého pátku, soboty a neděle. Všech víkendů minulého měsíce a období od ledna předloňského roku nebyl Štěpán Váverka nikdá vožralej.“

Předseda klubu Ing. Pavel Horák již tolik sdílný nebyl. Na adresu nekonečných alkoholových večírků svého svěřence poznamenal jen: „Co si Štěpán dělá ve volném čase mě nezajímá. O jeho náklonnosti k alkoholu, tabáku, nezletilým dívkám a dalším drogám vím, ale dokud si bude plnit klubové povinnosti, nehodlám to řešit.“

Druhého místopředsedu klubu Radima Procházku se nám nepodařilo kontaktovat, aby se k záležitost „Štěpán Váverka“ vyjádřil. Procházkův mobilní telefon již dva dny nepřetržitě hlásí: „Volaný účastník je momentálně nedostupný. Zavolejte prosím později a nebo si za ním skočte na MASARO kde jej najdete každý pracovní den od 8:00-23:30 a o víkendech v čase 12:30-03:00. Váš Vodafone.“

Co by k celé věci řekl samotný Váverka asi nikoho nezajímá. Proto jsme jej za účelem vyjádření ani nekontaktovali. Již dopředu řekl ve značně podroušeném stavu našim fotografům, že pokud se tato kauza dostane na veřejnost vše popře. Proto je zbytečné dávat prostor jeho bezvýznamnému dementování celé události.

Zpět

Diskusní téma: ŠOK! Špionáž Štěpnického Štírka Štěpána!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.