Vladimír Koutný se loučí s kariérou...

14.02.2011 19:37

Do týmu největšího rivala přišel zdá se to jako by to bylo včera. Ale i za tu krátkou dobu si získal srdce fanoušků, diváků a co je nejpodivnější i nás odvěkých nepřátel zeleno-žluté vlajky. Proto se nám tato novinka píše obzvláště těžko.

Takřka čtyřicetiletý fotbalový brankář Vladimír Koutný už v zimě připustil, že na jaře ukončí aktivní kariéru. Začalo to jako žert a končí to velkým a smutným rozhodnutím. O tom že Koutný neplácal jen tak do vody už jsme nyní všichni přesvědčeni. Informaci o konci kariéry jednoho z velikánů mezi tyčemi přinesly oficiální stránky klubu.

Koutný hned po závěrečném zápase letošního ročníku Futsalové ligy pro oficiální web řekl:

"Co se týká mého působení v kádru, myslím že už se není o čem bavit. Vše si rozmyslím, ale předpokládám, že ho uzavře nehorázná pijatika a tím spadne opona."

Mediím přišla před pár dny od Koutného následující zpráva:

Vážení spoluhráči, kamarádi. Po týdenní úvaze, bez emocí, jsem se rozhodl ukončit aktivní působení všeobecně ve fotbalových soutěžích. Má celková opotřebovanost je toho příčinou, proč v dalších zápasech nebudu hájit barvy zelenožlutých. Uvolním tak místo pro perspektivní mladou krev. Proto 4. 3. 2011 ve 20:00 hod. si udělejte čas a přijděte na Masáro.
Děkuji spoluhráčům za sportovní zážitky, které v mé mysli natrvalo zůstanou, dokud budu živ a zdráv.

Z neoficiálních zdrojů máme potvrzeno, že rozloučení se krom rivala Konvalinky zúčastní i další brankářská legenda která si náš region značně oblíbila. Slavnostního pověšení Koutného dresu s číslem 24 na nejbližší strom kolem základny 1. FCŠ Nou Campu by se měl 5.3.2011 tři hodiny po půlnoci SEČ zúčastnit i oblíbený Konvalinkův kamarád a vzor Oli Kahn.

Vladimír Koutný svým typickým způsobem likviduje další z neúspěšných prúniků ligového mazáka Marka Přílučíka. Stejně jako další hvězdy je na Koutného krátký.

Vladimír Koutný přišel do 1.FC Štěpnice v prosinci roku 2008 jako volný hráč z Jiskry Staré Město.

Klubové vedení o něm dále píše: "Velmi rychle se zapracoval do týmu, pochopil strategii klubu, trenérovy iluze a mentalitu spoluhráčů. Fanoušky si získal svými bravurnímy zákroky, fanynky naopak svým šarmem. Láďa nastoupil ve futsalové lize k šestnácti utkáním a několikrát byl vyhlášen hlavní hvězdou zápasu."

Zde po dopsání výše uvedeného se nám jen těžce hledají slova…

Proto snad nejlépe když za nás promluví Vladimírův oblíbenec Michal David:
Neboj se to neskončí, já se s ničím neloučím, jsem rád, že s tebou jsem.
Nemám život přečtenj a netuším co lidi chtěj, jen vím, co od něj ted čekám já. Nesnáším loučení, jsem dál a v hlavě mě máš. Mě na tom záleží, to zlý a hloupý smaž.

Zpět

Diskusní téma: Vladimír Koutný se loučí s kariérou...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.