Brückner dostal ultimátum!

11.02.2009 22:46

Brückner dostal ultimátum!

 ČTK - 11.02.09 - 14:01                                                     Foto: Archív

Pokazíš tyhle dva turnaje a letíš! Tenhle vzkaz vyslal směrem ke Karlu Brücknerovi (69) nový šéf orelského fotbalu Joška Krupa hned po svém včerejším zvolení do čela klubu.

Český trenér musí vylepšit dojem zpackaného vstupu do sezóny, kdy tým s orlíčkem na prsou navršil kupu neúspěchů. Před sebou má přitom těžké soupeře: FAJKU Sušice a patřně hned sedmičku týmů na Borze cupu.

Doyena mezi slavnými trenéry čeká v nejbližších dnech pohovor s novým nadřízeným. „Pan Brückner musí napravit škody“ vyhlásil veřejně Krupa.

Český trenér angažmá u orlů znezahájil špatně: pouze postup ze skupiny na TEIKO CUPU sice asi nebyl úspěchem dle očekávání, ale v posledním utkání při kterém vypadl z pavouku předvedl tým ORLA velmi bojovný a svědomitý výkon. Měl i více šancí a soupeř nakonec postoupil velmi šťastným a "ušmudlaným" gólem z poslední minuty. Následně pak 5. místo na turnaji v Košíkách při absenci celé řady opor a s velmi slabou účasti hráčů převýšilo očekávání. Z říše snů se pak zdál vstup do druhého ročníku Uherskohradidišťské futsalové ligy.

Jenže po téhle jízdě přišlo rychlé vystřízlivění: porážka v lize, střídá porážku a prohra v derby s rivalem ze Štěpnic zlomila jako prvnímu vaz předsedovy klubu Jiřímu Mikeskovi. A kritika rázem drnčela Starým Městem silněji než pětikoruny sypající se z všudy přítomných Valentových výherních automatů. „Jak může Karel vést naš milovaný orelský tým a ještě k tomu i Rakouskou reprezentaci z gauče v Olomouci?“ vyčítali novináři svéráznému trenérovi, že odmítá sledovat kluky přímo na palubovce Gymnázia a radši doma dokolečka studuje nekvalitní a místy i nicneříkající Pospíšilovi videonahrávky.

Teď musí svou strategii Brückner obhájit. Má poslední šanci. Vzhledem k jeho nelehké pozici by ho s jistotou zachránilo jen vítězství v UHF lize, které je už nyní z kategorie fotbalových zázraků a vítězství na nadcházejícím Borze cupu.

Pokud se mu to nepovede, půjde od válu. A určitě tak přijde i o královský plat!

Tohle musí zvládnout:
14. února FAJKA Sušice – OREL (UHF liga)
7. března Borze cup (soupiska týmů ještě není uzavřena)

Autor: z pera anonymního pisálka

 

Zpět

Diskusní téma: Brückner dostal ultimátum!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.