Do nové sezóny s drsným Šafem!

29.10.2008 22:46

Naši početnou orelskou základnu rozšířil další hráč pár excelance. Soupeřům se tak můžou třást kolena před novým pilířem zadních řad. Tímto novým "přírůstkem" je z Hlucké líhně pocházející Pavel Šafařík alias Šaf. Pavel familiérně přezdívaný též Paul Van Den Shaaf se věnuje fotbalu již od útlého dětství. První kopačky měl u kolébky dříve, nežli začal chodit. I přesto, že Pavlovou velkou zálibou je kosmonautika, k jeho specializaci patří především jaderné raketové motory, abych byl přesný jaderné raketové motory s kapalnou aktivní zónou (s kapalným jaderným palivem) zůstal Pavel věrný fotbalu. A je to dobře. V prvních přípravných zápasech v Německém Tonisvorstu se Pavel ukázal ve velmi dobrém světle a věříme, že pro náš tým bude již od letošní sezóny posilou.


K dalším Pavlovým velkým zálibám patří parní lokomotivy. Pavel je vůbec neuvěřitelně zručný a tvořivý chlapec. S vlastnoručně sestaveným modelem parní lokomotivy 433 002 interní označení "Matěj" se letos o prázdninách
dostal až za Ural. Svoji pouť Zakarpatskou rusí musel však předčasně ukončit kvuli poruše na parním kotli. Ne že bychom to Pavlovi přáli, ale díky tomu se s námi mohl dříve zapojit to letní přípravy, kterou jistě v nadcházejících zápasech zamní části sezóny zúročí.

 

Pavlovo přijetí do týmu proběhlo na náš tým až nezvykle klidně. Hlasování bylo jednoznačné. Všíchni tři pro. S Pavlem se podepsala smlouva a během deseti minut bylo vymalováno. Zástupci Orla i Pavel Šafařík se pak ihned bez zbytečného zdržování a za všudypřítomného hemžení reportérů vydali k domovu. Jak konec konců demonstruje i přiložená fotografie.

 

 

závěrem snad opravdu už jen jak by řekl Pavel

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.