Doktor Hanz až k Vám domů!

03.02.2009 22:48

Hanz M.D. začíná ordinovat!

Vzhledem k tomu, že někteří z našich hráčů jsou opravdu nepoučitelní a nenapravitelní, bylo nutné podnikout další kroky k jejich nápravě.

I přes nesčetné urgence se stále řada hráčů nedosavuje na svá pravidelná sezení k týmové psycholožce Kateřině. Někteří dokonce zacházejí až tak daleko, že se neúčastní ani skupinové terapie!!! Tento laxní přístup již vzheled ke špatným výsledkům týmu a nepřesvědčivým výkonům jednotlivců nebude v našem týmu dále tolerován!!! Ten kdo se bláhově domýval, že ostudná prohra s největším rivalem nebude mít své následky se šeredně mýlil!!!

Doktor Hanz přichází!

Nebude však tak jako Kateřina ordinovat ve své ordinaci, ale najde si každého z Vás až u Vás doma! Ve Vašem počítači, PDA či mobilu! Každého kdo nebude docházet na pravidelné psychologické testy a konzultace bez milosti ztrastá! A bude to nepříjemné. Tak jak má Dr. Hanz ve zvyku. Na Vaše city nebudou brány ohledy!

Již dnes ve svém prvním vystoupení na našem webu by Vám Dr. Hanz rád řekl několik vět:

Člověk, který nemá dost odvahy a trpělivosti k objevování a zavrhuje věci nesnadné, jež jdou do větší hloubky a především člověk,který odmítá věci paradoxní, se stává bytostí stagnující, bránící se přirozenému vývoji. Bytostí statickou, degenerující, která se krčí někde v koutě tmavé místnosti, místo toho, aby se rozeběhla. Ale co rozeběhla? Rozlétla se po obloze a hltala plnými doušky z číše nepoznaného. 

Abychom se společně odlepili od země vzhůru k obloze, nesmíme se bát. Je třeba obětí a my musíme být připraveni je podstoupit.

Jeden z nás musí povstat a vzít na sebe plnou odpovědnost. Rozhodnout, co je správné a co správné není.

Kladu-li si otázku "Jsem hoden takového úkolu?", pak si zároveň na ni musím odpovědět.
Ano, jsem toho hoden! Ja Ich bin, ich bin würdig!

Když vás, naplněn pocitem nejvyššího štěstí, pozoruji, pak vím: můj životní boj nebyl bojován nadarmo, mé dílo nebylo nadarmo konáno.
 

Doktor Hanz již brzy na https://fotbal.orelstm.cz...

Zpět

Diskusní téma: Doktor Hanz až k Vám domů!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.