Generální manager Slavík bruslí na tenkém ledě.

15.07.2008 00:08

Pozice generálního managera týmu OREL Staré Město se poprvé od vzniku klubu otřásla v základech!
Po několika předchozách výstupech se zatajováním informací o probíhajícících turnajích, nedovoleném telefonování s agenty cizích klubů během tréninkového procesu či týmového meetingu je Petr Slavík pod tlakem činovníků klubu.
Poslední kapkou pak byla informace o proběhnuvším jako vždy velmi prestižně obsazeném oreslkém turnaji ve Veselí nad Moravou. Tato výzva byla pro nás klub vždy jednou z největších a neočekávanějších v celém roce. Po té co jsme se dozvěděli o hojné účasti týmů na letošním ročníku od konkurenčního Orlu z Uherského Hradiště, který zde s velmi nabitou sestavou založenou na spielmachrovi 1.FC Štěpnice Pavlu Horákovi obsadil 2. místo, zmocnila se vedení našeho klubu doslova zuřivost. Toto poklidné sobotní dopoledne se navíc ukazalo jako volné pro většinu hráčů, kteří by jistě velmi kvalitně s chutí a vervou sob vlastní, odprezentovali náš klub na Veselském hřišti a přivezli z něj některý z vavřínů či dokonce čtvrtou obhajobu vítězství!
Z těchto důvodů zvažuje představenstvo klubu odvolání Petra Slavíka z pozice generálního managera klubu. V široké fanouškovské obci se dokonce již začínají ozývat názory jako "Košťál na hrad!".

Petře a tak se ptám i já: "to už je ti opravdu ČEMBA vším???"
pozn. autora ČEMBA = Česká Mountainbiková Asociace (https://www.cemba.cz)
Skutečně jsi zanevřel nadobro na své bratry, kteří ti dlouhé roky podávají pomocnou ruku vždy když je třeba! Stojí při tobě v dobrém i ve zlém, v nemoci i ve zdraví dokud nás ČEMBA nerozdělí! Chrání tě před zlými pokémony a podobným svinstvem! Petře chlapče, vzpomatuj se!

Věříme, že stejně jako pan Košťál, zůstane i Petr Slavík na této pozici do skonání věků a na zlepšení zhora uvedených skutečností zapracuje již v nejbližší době co jen mu síly budou stačit.
Petře chceme promo! Chceme akci! Vědět o všem! Nestát ve frontě! Místo na parkovišti! Kvalitu za nízké ceny! Nového a silního sponzora jako má DERESTA! Chceme zpět težce vydobitou čest a Slávu! Petře we can't hear you! Jo, to chci!

V hlavních rolích hráli:
Vašek Vydra jako Petr Slavík
Naďa Konvalinková jako Josef Konvalinka
Honza Čenský jako Jan Černý
Sagvan Tofi jako Jiří Mikeska
Lukáš Vaculík jako Josef Pospíšil
Marek Brodský jako Lukáš Zelinka
Zdeněk Srstka jako Petr Kaláč
Petr Jákl jako Michal Huňka
a Josef Laufer jako Josef Krupa

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.