Historie fotbalového Klubu Orel Staré Město je možná bohatější, než se myslelo...

16.04.2009 21:05

Grandiózní objev možná změní historii

Rozsáhlá sbírka archeologických nálezů Dr. Jana Nevěřila z oblasti Velehradu vydala po více než 100 letech další naprosto unikátní artefakt.

Podle posledního ohledání za pomocí nejmodernějších vědeckých metod se podařilo nejvýznamnějším vědcům v oboru archeologie na proslulé University of Cambridge zjisti, že se s největší pravděpodobností jedná a staletí pohřešovaný a generacemi oplakaný orelský bratrovský kodex TOBOC (The Orel Bro Code).

Vědci jsou doslova nadšeni svým objevem. „Je to něco neuvěřitelného. Nádherný pocit. Po tolika letech by nikoho z nás nenapadlo, že se tento historický skvost nachází právě u nás“ sdělil organizační ředitel výzkumu Dr. Anthony Blast. Technický ředitel Dr. Charlie Wild však kolegu usměrňuje: „Nedělal bych však ještě předčasné závěry. Samozřejmě, že pro naši skupinu je to fantastický pokrok. Bude však velmi obtížné dokument zrenovovat. Je ve velmi špatném stavu a bude nutno použít nejmodernější technologie pro zachování této novodobé Bible pro další generace.“

„Nenajdete v něm nic překvapivého“ tvrdí resulutně Jiří Mikeska, který byl jako doposud jako jediný člen fotbalového klubu Orel Staré město osloven, aby se k tomuto převratnému nálezu vyjádřil. „My víme jaká je naše historie a jsme na ni patřičně hrdi. My ani naši předkové se nemáme za co stydět“ dodává. „Na informace z Bro Code jsem samozřejmě velice zvědavý, ale myslím, že nebude nic, co bychom na základě těchto nových faktů museli v historii klubu měnit.“

Vědecká skupina The finest eagle ornitology of europe by nám během několika málo dní měla odhalit první zrekonstruované stránky ze staletí postrádaného dokumentu. Pevně věříme, že nám odhalí skrytá tajemství z Orelské fotbalové historie.

Zpět

Diskusní téma: Historie fotbalového Klubu Orel Staré Město je možná bohatější, než se myslelo...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.