Ivan Hodur na Slovácku známý jako Jiří Mikeska končí v ORLU!

23.06.2008 23:30

Na tým ORLU se sype jedna morová rána za druhou. Jen několik dní po té, co Jiří Mikeska oznámil konec ve své trenérské funkci uštědřil svým spoluhráčům další ránu!

Ano je pravda, že poslední akce, pod kterou byl právě Mikeska podepsán, TEIKO CUP v jeho domovské Hluku se našemu týmu právě nepovedla. O to těžší bylo pro něj tuto skutečnost zkousnout. Posměšky obyvatel jeho rodné vísky neberou konce. Ale je skutečně tento neuspěch tak nepřekonatelným potupením jeho hrdosti, aby hodil za hlavu vše co spolu se spoluhráči z ORLA dokázal?

Prohlášení Jiřího Mikesky:
"Dostal jsem tedka nabidku hrat za hluk, takze vzhledem k tomu, ze jsem nedostal v sobotu proplaceny cestak od naseho baraku na na hriste, tak davam vypoved. Od soboty hraju za dolni boys! Dres si nechavam, ale muzete si ho chodit ke mne pujcovat"

Toto rozhodnutí Jiřího Mikesky jen podtrhuje absurditu současného dění kolem orelského fotbalového týmu. Není to tak dávno, kdy k nim jejich konkurenti 1.FC Štěpnice, KAVE, Domanín či Vnorovy hleděli vzhůru jako k božstvům. Každý chtěl hrát jako ORLI ze Starého Města. Mít neprostupnou obranu a rozdávat soupeřům góly plnou hrstí. Všechny tyto týmy však narozdíl od ORLA neustále posilují o jednoho hráče za druhým, zatím co OREL přichází na utkání s torzem týmu který v předchozích letech sbíral jednu trofej za druhou. Proto se i my ptáme: "kdy nás čeká první kotupná porážka s KAVE?". Nebo zanikne snad tento slavný tým úplně?

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.