Mikeska by za tři týdny už mohl hrát

22.05.2009 23:59

Mikeska by za tři týdny už mohl hrát, prohlásil prozatímní týmový kouč Černý

21. května 2009  16:00

Návrat Jiřího Mikesky na hřiště už je blízko. Řízný obránce by se mohl dočkat už za tři týdny, prohlásil prozatímní týmový kouč Jenda Černý, jenž převzal trenérskou taktovku orelského týmu právě od zraněného Mikesky na dobu než se Jiří „Millwall“ Mikeska vykurýruje, nebo než vedení klubu dotáhne do konce příchod trenéra Dušana Uhrina. 

Jirka Mikeska ve své typické fotbalové pozici jak jej všichni známe.

foto:
Josef Konvalinka, fotograf amatér

"Jirka potřebuje ještě tak tři týdny, aby byl připraven. Stále ještě dělá speciální tréninky, ale za tři týdny se už určitě připojí k týmu," řekl pro oficiální týmový web prozatímní trenér Černý.

Pokud by se trenérova slova vyplnila, Mikeska by hrál poprvé od doby, kdy se poranil v zápase UHAMAKA a následně musel podstoupit radu náročných vyšetření.

„Celé to ještě není jisté. Zatím lehce běhám bez berlí a trénuju s rýčem. Ale vypadá to dobře. Operace je však stále otevřená. Budu se muset pár prvních zápasů šetřit (smích),“ prozradil novinářům Mikeska

Kromě Mikesky se zlepšuje stav i dalších zraněných hvězd Orlu Jiřího Ryšky a Michala Huňky.

"Mikeska vypadá při tréninku velmi dobře, neuvěřitelně silně. Berle mu seknou a zdá se jako by měl v některých soubojích díky berlím „něco navíc“. Jirka Ryška, to už je trochu horší. Ten už tak dobře nevypadá, ale možná je to jen díky značné absenci kudrlinek na jeho makovici v porovnání s Mikeskou. Mylím, že Ryška by se mohl taky vrátit za nějaké čtyři týdny," uvedl Černý.

Autoři:

  • ČTK
Zpět

Diskusní téma: Mikeska by za tři týdny už mohl hrát

Datum 18.06.2009

Vložil veget

Titulek foto

Odpovědět

cheche, poza vskutku graciezni, jirko vrat se nam zpatky

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.