Na testy nebyl čas, přichází David Mikulka

04.03.2009 23:30

Na testy a podobné voloviny není čas, "Meet Dave"

    Vedení ambiciózního klubu OREL Staré Město musí urychleně řešit situaci do které se klub ještě za dobu své dosavadní existence nikdy nedostal. Naprosto neskutečné a nepředstavitelné se stalo skutkem. Konva bude chybět! Ano přátelé je tomu tak. Není to aprílový žertík, není to fikce. Kam paměť týmového kronikáře sahá snad skutečně poprvé v historii se budeme muset obejít bez naší brankářské jedničky. A to nejen na jedno utkání, ale hned na celý turnaj Borze cup, bude našemu týmu chybět základní stavební článek Pepa Konvalinka.
    Vedení situaci vyřešilo „reinkarnací“ famózního brankáře Davida Mikulky, se kterým se řada z nás dobře zná a s nímž za zády začínala dokonce i současná jednička Josef 'Iker' Konvalinka, tehdy ještě jako hrotový hráč v době pravěku našeho týmu. Vzhledem k tomu, že na nějaké testy a podobné srandičky jako u konkurence není čas, byl zkušený David Mikulka okamžitě povolán.
    Tato zpráva potěšila zejména bývalého šéfa a současnou „pravou ruku“ trenéra Karla Brücknera Jiřího Mikesku, který na tento krok vedení reagoval slovy: ,,Příchodem Davida do týmu přijde nejenom potřebná brankářská kvalita, ale i zkušenost, kterou tým bezpochyby potřebuje. David je typem fotbalisty, který dokáže svými výkony tým podržet ve vypjatých situacích a zároveň vtipnými kousky bavit kabinu.“  „Věřím, že v době Konvovi nečekané absence bude pro naše mužstvo velkým přínosem. A to už vůbec nemluvím o tom, že kdyby se nám nepodařilo za „dva míče“ narychlo přetáhnout na hostování Davida, musel bych do branky na Borze cupu asi já. To by pak teprve byla komedie. Takhle to aspoň bude mít sqadra ze Štěpnic a ostatní mrdky co se jim tam přihlásí o hodně složitější. David bude naše tajná zbraň. Konvu už mají skautové 1. FCS přečteného. Věřím, že uspějeme. Ani bravurní technik cacapa či chladnokrevný hospodský zabiják Fík nebudou vědět co mají hrát.“ dodává Mikeska.
    David Mikulka je odchovancem výborného Nedakonického fotbalu. Během své bohaté fotbalové kariéry odehrál nespočet utkání jak ve velkém fotbalu, tak i na malém hřišti. David Mikulka nyní stojí před velkou výzvou v podobě smlouvy s ORLEM Staré Město. Jak si povede ve svém prvním vystoupení, se můžete přijít přesvědčit sami v sobotu 7.3.2009 od 8:00 na GUH, kde se odehraje letošní ročník Borze cupu.

Zpět

Diskusní téma: Na testy nebyl čas, přichází David Mikulka

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.