Novým šéfem orelského fotbalu se stal Joška Krupa

10.02.2009 19:30

Aktualizováno: úterý 10. února 2009, 19:30 SEČ

Změní nový šéf katastrofálně rozjetou sezónu?

Náš tým a celý náš fotbal nutně potřebuje změnu.

Joška Krupa

Novým šéfem orelského fotbalu se stal Joška Krupa

Předsedou fotbalového klubu OREL Staré Město byl zvolen Joška Krupa.

Dosavadní místopředseda ve volbě porazil nyní již bývalého šéfa Jirku Mikesku a stal se na neurčito (do dalšího průseru) nejvyším představitelem orelského fotbalu.

"Náš tým a celý náš fotbal nutně potřebuje změnu. je ve stavu těžké krize, kdy nefunguje a nemá výsledky." uvedl pro BBC Krupa a dodal: "Tým prostě zažívá krizi, která ve fotbale vždycky byla, momentálně ještě je a asi nějakou dobu bude stejně jako v celé naší společnosti. A my se s ní musíme vypořádat."

Nově zvolený předseda je služebně snad výjma Rádi Doležala (který má na kontě 8 sezón) nejstarším členem pobíhajících po fotbalových trávnících, skvělý manažer a především nenapravitelný srdcař.
V klubu působí již dlouho ve funkci místopředsedy. A tak bylo na snadě, že po odvolání Mikesky se dirigentské taktovky ujme na nějaký čas právě Krupa.

Těsná volba
Výsledky volby byly velmi těsné. V prvním hlasování získal Krupa potřebnou většinu pouze v komoře tzv. "kmetů". V komoře zelenáčů získali oba kandidáti stejný počet hlasů a jen jediný hlas je dělil od potřebné většiny a hlasování se muselo opakovat.

Jestliže mě kluci nezvolili a jestliže si myslí, že to Krupi bude dělat líp, tak já nemám zájem.

Jirka Mikeska

V této rozhodující volbě nakonec pravděpodobně dostal některý ze zelenáčů přes držku od nejmenovaného člena "staré orelské gardy" a Krupa tak bez potíží zvítězil.

Těsně po zvolení nabídl v děkovném projevu spolupráci svému protikandidátu, Jirkovi Mikeskovi, ten ale prohlásil:

"Nemám zájem spolupracovat. Nerad bych něco jen tak plácnul, to já nedělám, ale v současné době nemám zájem angažovat se dál v orelském fotbale. Jestliže mě kluci nezvolili a jestliže si myslí, že to Krupi bude dělat líp, tak já nemám zájem."

Mikeska byl odvolán z důvodu nejhoršího vstupu do sezóny, jaký klub pomatuje. Díky katastrofální druhé části letošní futsalové ligy (1-0-3) přišel klub o reálnou šanci obhajovat loňské vítězství. Navíc ani předvedené výkony nejsou právě to co jsme byli od  kluků z ORLA  zvyknutí vídat. "Samozřejmě, že vinen toho není jen Mikeska. Celý klub má současné situaci svůj podíl." dodává Krupa. Je však pravdou, že i Mikeska uznal, že některé nominace na zmiňovaná utkání úplně nezvládl a svůj podíl viny na špatných výsledcích připouští "Tož podivej se, co ti mám řict? Posral sem to. Měl sem jim prostě říct ať zůstanou doma." uvedl pro BBC Mikeska.

Zpět

Diskusní téma: Novým šéfem orelského fotbalu se stal Joška Krupa

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.