Petr slavík vydal oficiální prohlášení

28.01.2009 18:26

Petr Slavík: "Kluky v tom nenechám celé je to komedie!"

Tiskový mluvčí fotbalového týmu OREL Staré Město se rozhodl nezůstat nadále v kauze 1. letošní derby v ústraní a navzdory tomu, že v čamba-wamba nestihne odevzdat v šibeniční termínu program letošní tour de postoloprty, poskytl oficiální tiskové prohlášení.

 

 

V tiskovém prohlášení se mimo jiné dále píše:

Petr Kaláč není a nikdy nebyl přezdívaný „Pešír“ nýbrž „otec vlasti“. Spolu se svou družkou vychovává v samém srdci Vsetínských vrchů půl tucet roztomilých ratolestí. Jeho styky v bývalé SSSR ukončil spolu s pádem železné opony v roce 89 a dále se již tímto směrem neangažuje. Jeho život je skromný leč spořádaný. Nejhrubější oslovení, které Pjotr používá je „ty pajtášu jeden“. Jediným možným násilným chováním z jeho strany může být přetáhnutí ovce čaganem, když se mu v podvečer zaběhne za pastoušku. Tímto dementujeme veškerá smyšlená a směšná obvinění z nasilí či hrubého chování vůči Pjotru Kaláčovi.

Josef Konvalinka není v zádném případě znám pod přezdívkou IL DOTTORE, ale jako „dělník lidu“. Zcela pak musíme popřít jeho podíl na nějakých smyšlených sta milionových daňových únicích. K této novinářské „kachně“ si již nebudeme dále vyjadřovat. K uvedení takovéto hanebné informace mohlo dojít snad pouze špatným převodem z korun na indonéské rupie. Jinak si takovou drzost nedokážeme ani vysvětlit. Náklonnost k Baníku Ostrava je také naprosto lichým obviněním. To že Pepa používá pozdrav Baník pičo, Baník pičo, hej, hej, hej je podobnost zcela náhodná a s Ostravským fotbalovým klubem nemá nic společného. O tom že Pepu spíše zajímají kluby bezproblémové, jejichž fanoušci všude a za všech okolností ctí bonton a zákony svědčí dle našeho názoru jeho šála MILLWALL FC.

Jiří Mikeska, jemuž nikdo v jeho rodné vísce neřekne jinak, než „sokoban“ je člověk nadmíru spořádaný, skromný a dobrosrdečný. Jiří vyznává životní krédo "soupeře ani květinou neuhodíš". Nařčení z jeho podílu na nějake potyčce je zcela neslýchané. Máme minimálně jednu čtverku, možná i dva na střídání svědků, kteří kdykoliv dosvědčí, že mírumilovnějšího člověka, než je Jirka Mikeska nikdy neviděli. Je pravda, že úspěchy Milana Baroše v Turecku Jiřího motivují, žádnou jinou spojitost však Jiří s Tureckem nemá. Tímto bychom tedy chtěli stejně tak popřít i veškerá obvinění vznešená vůči Jiřímu Mikeskovi.

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.