POLICIE varuje!

27.01.2009 00:34

Policie v Uherském Hradišti důrazně varuje občany!

klikněte pro zvětšení

Policie v Uherském Hradišti důrazně varuje občany všech věkových kategorii i barev pleti!
V tomto týdnu nevycházejte ze svých domovů! Zamkněte děti, zastavte plyn, zhaněte světla!

Na základě informací zvěřejněných na internetových stránkách regionálního fotbalového klubu 1. FC Štěpnice se v tomto týdnu očekává zvýšený výskyt zločinců, vrahů a podobných záškodnických živlů v okolí Vašich domovů!

Za asistece ozbrojených složek z celé republiky se uskuteční další regionální debry OREL Staré Město / 1. FC Štěpnice.
Tento duel bývá již tradičně doprovázen vlnou nepokojů v centru města i na všech přilehlých perifériích.

Letos by se údajně měl průvod staroměstských fans vydat za asistence těžkooděnců z centrálního vlakového nádraží směrem ke stadionu až kolem 14:00. Neoficiání zprávy z fanouškovských klubů však hovoří o tom, ze již s úderem poledního vyzvali staroměstští ULTRAS ORLAS Štěpnické Sawyer Rowdies k předzápasové rvačce! Rowdies se zase na nejrůznějších diskuzích nechávají slyšet, že na most přes močůvku bálešáky nikdy nepustí! Rvačku chtějí zahájit už u myší díry u Staré Tenice pálením plakátu Dády Patrasové a házením kamení na přijíždějící staroměstskou lokálku. Tak či tak se tuto sobotu Uherské Hradiště musí připravit na nekončící vlnu výtržností. Proto neberte tutu výzvu policie na lehkou váhu a neopouštějte své domovy. Starosta města Uherské Hradiště vyhlašuje až do odvolání krizový stav třetího stupně!


V tomto týdnu bude pozornost policie zaměřena především na trojici hráčů ORLA známých pod přezdívkou "TŘI KRÁLOVÉ". Tito výtržnící informují chuligány z celé evropy o plánech "předzápasových bitev".

Petr Kaláč zvaný "Pešír" proslul především nevybíravým chováním na fotbalových trávnících celé Evropy. Pro skvostné urážky soupeře nechodí nikdy daleko. Jeho zákroky již poslali předčasně do invalidního důchodu nejednoho nadějného fotbalistu. Současný trest stop do konce kariéry ve všech profesionálních soutěžích dělá z Pešíra postrach všech organizátorů. Kaláč má velmi vlivné konexe v zemích bývalého sovětského svazu. Počítá se, že na jeho popud přijede rychlíkem Tolstoj na osm stovek fanoušků Dynama Minsk a minimálně dvojnásobný počet výtržníků CSKA Moskva.

Druhým do party je Josef Konvalinka přezdívaný "IL DOTTORE". Který i přes sta milionové daňové úniky se místo tichého přežívání v ústraní připlete do každé potyčky v okolí. Svým impulsivním a agresivním chováním proslul na nejednom sportovním kolbišti. Nejslavnějším z jeho "kousků" je šaráda s bratry Masaříky, jenž mají ve své nepřeberné studnici agresivity kolem fotbalových trávníků také kousků na rozdávání. Tento záškodnický živel je velice nebezpečný především svou nákloností k tuzemskému králi neukázněných a nenáviděných fotbalových fandů Baníku Ostrava a konexemi ve Skotském Celtic Glasgow či Poslké Wisle Krakow.

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na posledního do party Jiřiho Mikesku přezdívaného "Millwall". Tento doslova postrach Hlucké tvrze o sobě dává stále hlasitěji vědět i za hranicemi svého panství. Jen několik málo dní je starý jeho poslední exces při kterém vyvolal největší šarvátku v historii Uherskohradišťské Futsalové Ligy. U tohoto člena gangu je vysoká přavděpodobnost, že již kontaktoval své přátele na jihu evropy a na základě jeho pozvání se na připravovaný zápas chystají početné skupiny výtržníků především z řad Tureckého Trabzonsporu, Řeckého PAOK Soluň a FC Brussel.

Pokud kteréhokoliv z těchto výtržníků uvidíte. Nebo získáte podezření, že by se o něj mohlo jednat, neváhejte bez prodlení informavat kteroukoliv policejní ústřednu nebo volejte kdykoliv na známé číslo 158.
Děkujeme, že nám pomáháte POMÁHAT A CHRÁNIT! Myslete na blaho 1. FC Štěpnice a bezpečí Vašich dětí. Staňte se i Vy městkým práskačem! Za každou informaci vedoucí k nalezení některého z výše uvedených staroměstských bossů obdrží poctivý práskač samolepku a šálu s logem 1. FC Štěpnice.

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.