Spása Orla se blíží! Zelinka už má sbaleno.

24.05.2009 23:00

Staroměstský tým nedočkavě vyhlíží návrat hráčů z hostování!

Ano je to tak, už jen pár dní nás dělí od okamžiku, kdy našemu hráči Lukáši Zelinkovi skončí hostování v Novo Zélandském týmu Waikato Football Club z města Hamilton.

Na trávníku Ngaruawahia United A.F.C. odehrál Lukáš Zelinka za dobu svého hostování celou řadu velmi dobrých utkání. Vedení klubu bylo s Lukášem nad míru spokojeno a o jeho další služby projevilo eminentní zájem.

Svými góly pomohl týmu porazit např. YoungHeart Manawatu, Canterbury United nebo Waitakere United. Waikato Football Club velmi usiloval o prodloužení Lukášovi smlouvy o další dva roky. Vzhledem k tíživé situaci v našem týmu se však vedení klubu na prodloužení hráčovi smlouvy s vedením Waikato Football Club nedohodlo.

Tým se následně ještě pokusil prostřednictvím manažera Troye Locheada získat Lukáše Zelinku mimo cestu komunikace mezi kluby zvýšením gáže pro další roky na dvojnásobek. Lukáš však tuto velmi lukrativní nabídku odmítl a vzkázal do Čech, že jeho návrat není ohrožen a domů se již velice těší.

Vzhledem k narůstající marodce vedení týmu doufá, že právě návratem Lukáše Zelinky z Waikato Football Club a Josefa Pilky z Australského FC Galaxy Sydney Oilers pomůže opět rozběhnout kdysi tak skvěle šlapající mašinu jménem Orel Staré Město.

Obscéní gesta, teatrální výstupy, ale především bravůrní technické finesy a důležité góly. Pro všechny tyto vlastnosti vyhlížejí spoluhráči nedočkavě návrat talentu od pána boha Lukáše Zelinky.

"Je pravda, že poslední dobou již nevozíme poháry a nesbíráme úspěchy jako na běžícím páse, ale věřím, že tento "půst" je dočasný. Nejedná se o to, že by se snížila kvalita našeho týmu, ale prostě náš kádr není dostatečně široký na takovéto náhlé zhoršní zdravotního stavu většího počtu hráčů. Lukáš i Pepa jsou dlouholetou útočnou silou našeho týmu a jsem si jist, že až opět na hřišti předvedou proč hrávali za svého času bezkonkurenční tým v našem regionu, vrátíme se zpět na výsluní," poznamenal k návratu svých oveček týmový předák Josef Krupa.

Lukáše Zelinku se nám podařilo kontaktovat telefonicky ve Wellingtonu a prozradil nám, že na návrat domu je připraven a již delší dobu se na něj těší. "O nabídce prodloužení smlouvy s Waikato Football Club jsem neuvažoval ani chvíli. Hamilton je krásný a moc se mi tu líbilo. Zažil jsem zde krásné okamžiky, ale je čas jít dál. Jsem připraven zkusit opět evropské angažmá. Pokud o mě bude mít můj mateřský kluk zájem i po mém návratu, jsem připraven podat své nejlepší výkony a pomoci vrátit čest a slávu do Starého Města".

Zpět

Diskusní téma: Spása Orla se blíží! Zelinka už má sbaleno.

Datum 26.04.2010

Vložil Zela

Titulek prorok

Odpovědět

kurnik Juro, za takové proroctví by se nemusel stydět ani Mohamed po prohýřené noci se svými devítiletými manželkami.

Datum 08.07.2009

Vložil Mikes

Titulek Celinka ist zuruck

Odpovědět

Sakra to Waikato ma barvy Budesrepubliky Deutschlandu, aby tam nebyla nejaka opce....

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.