TEIKO CUP

22.06.2008 11:37

Drahoškovo obětování se pro tým, Hanzova neuvěřitelná chuť do každého zápasu a největší prasata v týmu Pila se Štárou...

To jsou nejvýstižnější okamžiky TEIKO CUPu. Včerejší účast na TEIKO CUPu skončila pro náš tým v osmifinále. Po nepřesvědšivých výkonech v základní skupině, kterým po úvodní remíze a nísledném vítězství nic nenaznačovalo, se náš tým probojoval do vyřazovacích soubojů až z posledního postupovího místa. V osmifinále s víťězem skupiny B týmem YOUNG BOYS OTROKOVICE, to však už byl úplně jiný zápas. V žádném připadě nebylo poznat, že se jedná o souboj prvního s posledním a stačilo málo, resp. proměnit alespoň jednu z našich dvou 100% šancí a mohli jsme se z postupu radovat my. Nestalo se však a tak jsme po velmi nešťastné gólu v poslendní minutě opustili turnaj již v osmifinále.

Výtězem turnaje "looserů" se stal tým DERESTY, což mě opět přivádí na myšlenku: koho asi napadla taková hovadina?. Kde týmy, které se kvalifikují do vyřazovacích bojů dostanou suché z nosa a zahrají si jeden zápas:-) A na vedlejším hřišti si tým mající s námi bilanci tak 0-0-10 vyhrají ceny v hodnotě 5.000,-:-)

Zpět
Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.