Mikeska pokročil v léčbě, už chodí bez berlí

12.05.2009 21:41

Mikeska pokročil v léčbě, už chodí bez berlí

12. května 2009 13:54

Léčba zraněné nohy tahouna Orelského týmu Jiřího Mikesky zdárně pokračuje. Několik týdnů naprostého klidu uplynulo a sedmadvacetiletý obránce začíná s náročnější částí rehabilitace, která by měla být počátkem jeho rychlého návratu na trávník.

Jirka Mikeska (tehdy ještě v plném zápasovém nasazení)
foto: Josef Konvalinka, fotograf amatér

Nedávno mu lékaři poprvé dovolili zkoušet pohyb bez pomoci berlí.

Fotbalista s výjimkou krátké cesty pro olej do převodového zařízení absolvoval se svolením klubového předsedy Krupi první část rehabilitace na své zahrádce pivnice Masaro.

"Ve čtvrtek jsem poprvé chodil po svých. Nebyla to žádná sláva, ale už chodím. Koleno je však ztuhlé, musím na sobě hodně pracovat," svěřil se fotbalista klubovému webu.

Počátkem příštího týdne se vydá do Zlína, kde absolvuje další část rehabilitace. "Nevím přesně ještě, o co půjde, ale jsem rád, že to už začne. Specialisté pracující pro tamní krajskou nemocnici už to určitě mají dobře vymyšlené," míní Mikeska.

Během pobytu na Masáru stihl i zábavu, na kterou během náročné sezony není čas.

"Byl jsem na dvou koncertech – Jardou Lekešem v Edenu na Metallice a v Brandýse nad Labem na oblíbených Třech sestrách," svěřil se fotbalista, který Orelskému týmu a především jeho pevnému duchu očividně chybí.

Autoři:

  • ČTK
Zpět

Diskusní téma: Mikeska pokročil v léčbě, už chodí bez berlí

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Všechny postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečností je pouze neúmyslná a náhodná.